Astrologie

Astrologie staat voor al het spirituele wat onze universum ons wilt vertellen. Al eeuwen weten mensen dat we meer te weten kunnen komen over ons verleden, heden en toekomst door naar de positie van sterren en planeten te kijken.

De geschiedenis van astrologie gaat ver terug. Mensen beseften al heel snel dat de nachtelijke lucht niet stil zat. De draaingen en bewegingen van de sterren en planeten werden al snel in verband gebracht met voorspellingen en informatie. Vaak werden er in de oudheid oogsten en kinderwensen uitgelezen via astrologische voorspellingen. Hoewel astrologie tegenwoordig nog steeds voor voorspellingen wordt gebruikt, word het ook gebruikt om iemands persoonlijkheid en toekomstlot te kunnen lezen, deze worden dan weer horoscopen genoemd.

Astrologie kent veel verschillende voorspellingmethodes en horoscopen, geboortehoroscoop en electiehoroscoop bijvoorbeeld. Maar ook andere landen verschillen weer van methodes om astrologie en horoscopen te berekenen en interpreteren, denk hierbij aan de chinese horoscoop of de horoscoop berekeningen van inheemse Amerikanen.

© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums